Stilleven van bloemen – aquarelle
Stilleven van bloemen – aquarelle

Workshop datum:

vr 19 april 2024

Workshop tijdstip:

09:03

Locatie:

Blommm , Gent

Stilleven van bloemen – aquarelle

Tijdens deze workshop maken we ons eigen stilleven van prachtige Blommm-bloemen om naar te tekenen en leren we over het verschil in compositie in 3D versus een compositie op papier. 

Wat maakt een stilleven/een boeket minder stil en interessanter om naar te kijken? Hoe breng je dat over op papier en waar moet je op letten? Voor deze workshop kan je werken met het papier en de potloden die aangeboden worden, verf is zelf te voorzien zoals aquarelverf. (of vul gerust zelf verder aan!)

Tijdens de workshop verwennen we je graag met een feestelijke drankje en lekkere hapjes.

Aan het einde van de workshop neem je jou stilleven en werk mee naar huis.

Lesgever

Angéline Catteeuw (of @angelinecatteeuw op Instagram) is beeldend kunstenaar. Ze maakt vooral schilderijen en sculpturen en gebruikt voor haar werk het menselijk lichaam en natuurlijke, organische vormen in het algemeen. Ze houdt het meest van organische vormen en niet-primaire kleuren, zoals die in de natuur voorkomen. 

Tijdens de workshops zal zij jou inspiratie aanreiken terwijl jij experimenteert en nieuwe technieken ontdekt. Je krijgt van haar uitleg rond het gebruik van verschillende materialen en het opbouwen van een compositie zodat jij zorgeloos aan de slag kan! 

www.angelinecatteeuw.com

 

Aantal deelnemers: min. 10 max. 14 deelnemers

Duur: 2,5 uur

Workshop is verlopen

    Workshop details

  • di 10 oktober 2023
  • 19:00 - 21:30

Locatie

  • Blommm
  • Krommewal 1 , Gent
Deel deze workshop
Toevoegen aan kalender
Back to top