Workshop bloemenkroontje (ouder & kind)
Workshop bloemenkroontje (ouder & kind)

Workshop datum:

za 18 september 2021

Workshop tijdstip:

09:45

Locatie:

De Mokke , Sint-Amandsberg

Maak samen met je dochtertje/zoontje elk een bloemenkroontje. Creëer zelf je samenstelling met een prachtige selectie van gedroogde bloemen.

We verkennen het proces van het drogen van bloemen en de juiste bloemen/kruiden die goed van fris tot droog gaan // we begeleiden je op maat bij het samenstellen van jullie eigen droogbloemenkroontje // we geven verzorgingstips om de kroontjes er maanden of jaren lang goed te laten uitzien // we voorzien een Blommm-drankje én iets lekkers // jij en je kind(je) gaan naar huis met jullie eigen creaties // uiteraard leggen we alles uit op maat van de kinderen

Leeftijd kind: vanaf 6 jaar (vooral belangrijk voor de fijne motoriek, voor jongere kinderen is de workshop niet zo geschikt).

Eén inschrijving geldt voor 2 personen (ouder en kind). Wil je met meer kinderen inschrijven, contacteer ons dan even via info@blommm.be

Opgelet: de workshop gaat niet door in ons Blommm-atelier, wel in de atelierruimte van het fijne koffie-en-lunchhuis De Mokke (Sint-Amandsberg, op wandelafstand van Station Dampoort, vlot bereikbaar per fiets en met het openbaar vervoer en met voldoende parkeergelegenheid in de buurt).

Workshop is verlopen

    Workshop details

  • za 18 september 2021
  • 09:45 - 11:45

Locatie

  • De Mokke
  • Antwerpsesteenweg 219 , Sint-Amandsberg België
Deel deze workshop
Toevoegen aan kalender
Back to top