Workshop Droogboeket apero-editie
Workshop Droogboeket apero-editie

Workshop datum:

wo 24 juli 2024

Workshop tijdstip:

15:41

Locatie:

Blommm , Gent

Leer je eigen droogbloemen samenstellen tot een prachtig uniek boeket met een bijzondere selectie van gedroogde bloemen tijdens een gezellig apero-moment. Ideaal om erna gezellig de stad in te trekken.


Tijdens deze workshop verkennen we het proces van het drogen van bloemen, begeleiden we je op maat bij het samenstellen van je kleurenpallet, krijg je de techniek onder de knie en ontvang je enkele verzorgingstips om jouw boeket er maandenlang goed te laten uitzien.Na afloop ga je naar huis met je eigen unieke creatie. Een pièce unique waar je lang van kan nagenieten!
We voorzien een sprankelende apero en lekker hapje. 

 

Welkom in ons splinternieuw gezellig atelier!
Je vindt BLOMMM in de Krommewal 1, in de wijk Bij Sint-Jacobs. Vanaf station Gent Dampoort wandel je in 20 minuten onze gezellige winkel binnen. We zijn vlot bereikbaar met de fiets en met het openbaar vervoer (Bus 3 of 5 halte Sint-Jacobs). Parkeren kan onder de parking van de Vrijdagmarkt.

Trek je na dit gezellig apero-moment de stad in? Je creatie kan bij ons een veilig plekje krijgen. Oppikken kan steeds tijdens de openingsuren. Workshop is verlopen

    Workshop details

  • vr 25 november 2022
  • 17:30 - 19:30

Locatie

  • Blommm
  • Krommewal 1 , Gent
Deel deze workshop
Toevoegen aan kalender
Back to top