Cyanotypie – blauwdruk met bloemen
Cyanotypie – blauwdruk met bloemen

Workshop datum:

di 15 augustus 2023

Workshop tijdstip:

19:00

Locatie:

Blommm , Gent

Cyanotypie – blauwdruk met bloemen

Cyanotypie (Cyanotype – Eng.) of blauwdruk is een fotografisch proces waarbij na ontwikkeling een cyaan-blauwe afdruk ontstaat. Tijdens deze workshop maak je kennis met dit eenvoudige maar boeiende procedé.

Alle materialen zijn voorhanden maar neem gerust zelf ook items mee naar de workshop (transparant of niet-transparant) voor een uniek resultaat. 

We gebruiken hiervoor veilige producten.

Iedereen gaat naar huis met een mooie poster voor aan de muur en enkele prachtige postkaarten om te houden of te verzenden.

Tijdens de workshop verwennen we je graag met een feestelijke drankje en lekkere hapjes.

Lesgever:

Angéline Catteeuw (of @angelinecatteeuw op Instagram) is beeldend kunstenaar. Ze maakt vooral schilderijen en sculpturen en gebruikt voor haar werk het menselijk lichaam en natuurlijke, organische vormen in het algemeen. Ze houdt het meest van organische vormen en niet-primaire kleuren, zoals die in de natuur voorkomen. 

Tijdens de workshops zal zij jou inspiratie aanreiken terwijl jij experimenteert en nieuwe technieken ontdekt. Je krijgt van haar uitleg rond het gebruik van verschillende materialen en het opbouwen van een compositie zodat jij zorgeloos aan de slag kan! 

www.angelinecatteeuw.com

 

Aantal deelnemers: min. 10 max. 14 deelnemers

Duur: 2,5 uur

Workshop is verlopen

    Workshop details

  • di 15 augustus 2023
  • 19:00 - 21:30

Locatie

  • Blommm
  • Krommewal 1 , Gent
Deel deze workshop
Toevoegen aan kalender
Back to top